Rivaldo: “Neymart vissza kell hoznia a Barcelonának”

A Barcelona legendás brazil játékosának, Rivaldónak egyértelmű véleménye van arról, kivel is kellene megerősítenie keretét a nyári átigazolási időszakban a Barcelonának. 

Lautarónak még érnie kell szerinte

“Lautaro Martínez még nagyon fiatal, csak 22 éves, sokat kell még fejlődnie, illetve tapasztalatot kell gyűjtenie, hogy egy napon topjátékos legyen.”

“A Barcelona problémáira nem Lautaro Martínez a megoldás. Neymarnak mindig opciónak kell lennie a Barcelonánál, ha az erősítésről beszélünk. Arra kell koncentrálniuk, hogyan hozhatnák vissza, éppen ezért olyan ajánlatot kéne tenniük a PSG-nek, mely reális az ő értékéhez. Egy ilyen kaliberű játékos leigazolása nem kockázatos.”

“Neymar még csak 28 éves, sok jó év áll előtte a karrierjében. Remek lenne számára, ha vissza tudna igazolni, elvégre ismeri a klubot, emellett rendelkezik olyan szintű mentalitással, amivel képes úgy különbséget teremteni, hogy Messi vezérszerepét nem kérdőjelezi meg.”

Magas, de nem legmagasabb fizetést ter Stegennek

“Egyetértek azzal, hogy ter Stegen nagyobb fizetést érdemelne az elmúlt években mutatott teljesítményéért. De nem gondolom, hogy hasonló bért kéne kapnia, mint amilyet például Messi vagy Luis Suárez kapnak. Ettől függetlenül egyértelmű, hogy a csapat egyik legjobban fizetett játékosává kell előléptetni.”

Támogatja a jelenleg börtönben tartózkodó Ronaldinhót

“Nem beszéltem Ronaldinhóval azóta, mióta megérkezett Paraguayba. Részemről csak támogatásomról tudom őt biztosítani, kívánom, hogy mihamarabb véget érjen ez a történet. Nagyon idegesítő lehet a születésnapodat egy másik országban tölteni, de meg vagyok győződve arról, ha egyszer ennek vége lesz, erősebben fog visszatérni.”