Rivaldo: “Itt az idő, hogy a Barcelona megváljon Dembélétől”

A Barcelona korábbi brazil kiválósága, Rivaldo ezúttal is őszintén elmondta véleményét a madridi ‘Marca’ hasábjain, ezúttal Ousmane Dembélé helyzete kapcsán. A támadó nem tartaná meg a francia szélsőt a nyáron

“Dembélé majdnem három éve már, hogy csatlakozott a Barcelonához, ez idő alatt adott volt számára a lehetőség és az idő is, hogy bejátssza magát a csapatba és bizonyítsa, megérte az érte kifizetett összeg. Teljesen reális lehet, hogy soha nem fogja tudni megmutatni tudását a Barcelonánál.”

“Még mindig egy olyan játékosnak tartom, akiben nagy potenciál rejtőzik, de azt is gondolom, hogy ez a nyár ideális lenne az eladására, vagy pénzért, vagy pedig egy üzletbe bele lehetne vonni a játékjogát. Szerencsétlen volt a sérüléseivel, de talán túl is erőltette néhány helyzetben.”

“A helyzet nem úgy alakult számára, ahogyan tervezte, talán egy másik klubnál még megmentheti a karrierjét, ahol nagyobb önbizalma lesz. A Barcelona úgy néz ki, hogy megpróbálja megszerezni Neymar-t és Lautaro Martínezt, így Dembélének akár még az első csapatba kerülése is nehézkes lehet a következő szezonban.”

“Ráadásul a Barcelonának szüksége van a keret létszámának csökkentésére, illetve valamiből pénzt is kéne generálnia, hogy a célpontokat meg tudják szerezni. Ahhoz, hogy új játékosok érkezzenek, másoknak menniük kell.”