Rakitić: “Talán Bartomeu meghallja ezt az interjút és felhív”

A Barcelona horvát középpályása, Ivan Rakitić nyilatkozott ‘COPE’ rádióadónak, ahol természetesen szóba került az esetleges távozása is. A horvát játékos arra vár, hogy a Barcelona a maradásról biztosítsa őt, ám ez eddig nem történt meg.

“Örülnék Lautaro Martínez érkezésének, ugyanakkor nekem ehhez az egészhez semmi közöm nincs. Továbbra is Barcelonában tervezem a jövőmet, de nem zárkózom el a váltástól. A családommal szeretnénk még életünk későbbi részében ismét Sevillában élni.”

“Jó kapcsolatot ápolok Setiénnel. Amikor aláírtam a szerződésemet az volt a célom, hogy kitöltsem azt… Ugyanakkor az elsődleges célom az, hogy minél több időt tölthessek a pályán.”

“Amikor a karanténidőszak után először megérkeztem a Ciutat Esportivába, azt mondták nekem: ‘Ivan, téged kicseréltek’. Jól érzem magam fizikálisan, jobban, mint a nyáron. Nagyon vártam már, hogy ismét a társakkal edzhessek, persze elfogadom, hogy így kellett cselekedni.”

“Bartomeu még nem beszélt velem. Talán meghallgatja majd ezt az interjút és holnap felhív.”

“Hozzászoktam már ahhoz, hogy a nevem szerepel az átigazolási pletykákban, semmi újdonság nincs ezzel kapcsolatban. Persze jól esne, ha az elnök, Abidal, vagy bárki más azt mondaná nekem, hogy ezeknek semmi valóságalapjuk nincsen. Ugyanakkor boldog vagyok itt, és ez a legfontosabb.”

“Jó lenne, ha felvennék velem a kapcsolatot. Beszélgettem a visszatérést követően Abidallal, de nem ebben a témában. Nem gondolok semmi rosszra, bármikor beszélhetnek velem. Boldog vagyok, hogy visszatérhettem és ismét magamra húzhattam a Barcelona felszerelését.”