Bori Fati: “Ansu még nem lehet kezdő a Barcelonában”

A Barcelona rendkívül tehetséges 17 éves támadójának, Ansu Fatinak az édesapját, Bori Fatit kérdezték fia helyzetéről a ‘Cadena SER’, ‘El Larguero’ című műsorában. Bori tisztában van azzal, hogy fia még pályafutása nagyon korai szakaszában jár.

A fia Messi mellett játszik

“Messi minden játékosnak a példaképe, senki nem hasonlítható hozzá. Ha Messivel egy csapatban játszhat, akkor hálát adhatsz az Istennek. Semmi nem lehet ennél jobb egy játékos életében.”

A Real Madridról

“A Barcelona az Barcelona. Nem nézem a Real Madrid mérkőzéseit, leszámítva azokat, amelyeket a Barcelona ellen játszanak, mindig a Barça TV-t figyelem.”

A Manchester United ajánlatáról

“Hallottam erről, de nem tudom ezt hova tenni. Remekül érezzük magunkat a Barçánál, az egész családunk Barcelona szurkoló. Aki egyszer távozik ettől a klubtól, az szeretne egy idő után visszatérni ide. Ansu álma volt ez és ennél többet szeretne a jövőben. Hálával tartozom a Barcelonának. Nagyon boldog vagyok itt, nem tervezünk máshova menni. Nem tudok arról, hogy a United ténylegesen érdeklődött-e Ansu iránt, erről Rodrigo Messit [Messi testvére, Ansu képviselője] kéne megkérdezniük. “

Ansunak türelmesnek kell lennie

“Még nem lehet kezdő a Barçában, egyelőre, még hosszú út áll ugyanis előtte. A Barcelonáról beszélünk, nem pedig az Alavésről vagy a Mallorcáról.. A Barça egy sokkal nagyobb klub, rengeteget kell tanulnod, hogy kiharcold a helyed egy olyan csapatban, ahol a világ legjobbjai játszanak.”

A Barcelona támadóiról

“Griezmann egy világbajnok játékos, Luis Suárez ugyancsak bajnok típus, sok mindent megnyert pályafutása alatt, Messiről pedig felesleges is beszélnem, egy másik bolygóról származik. Mint apa azt mondhatom, Ansu előtt még rengeteg év áll, hiszen még csak 17 éves.”