Pjanić igent mondott a Barcelona hívására?

Egybehangzó olasz és katalán sajtóértesülések szerint a Barcelona megkereste a Juventus 30 éves bosnyák középpályását, Miralem Pjanicsot. A játékost szerződése 2023-ig köti az olasz klubhoz.

Mivel a Barcelona veszteségei megközelítik, egyesek szerint túl is lépik a 100 millió eurót, így a katalánok leginkább játékoscserében gondolkodnak. Legerőteljesebben Arthur Melo kerül elő, mint potenciális cserejelölt, ám a játékos visszautasította mindeddig ezt. A középpályás korábban azt nyilatkozta, hogy csak a Barcelonára gondol, hiába imponáló a topklubok megkeresése.

Ezek után merült fel Arturo Vidal és Ivan Rakitic neve a Barcelonánál, amiről az olasz La Gazzetta dello Sport írt. A két játékos összértéke megfelelhetne a bosnyákénak, ám a Juventus kevésbé lelkesedik értük, mint a fiatal Arthurért.

A Barcelona és a Juventus egyaránt 60 millió euróra becsli saját játékosa értékét, ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy az olasz klub 2016-ban 32 millió euróért szerződtette Pjanicsot, akinek értéke azóta jóval alacsonyabb lett, hiszen eltelt négy év.