Setién: “Luis sokkal jobban játszott, mint arra számítottam”

A Barcelona vezetőedzője, Quique Setién értékelte a Mallorca elleni 4-0-ás győztes mérkőzést, ahol többek között beszélt a hosszú sérüléséből felépülő, Luis Suárezről is.

“De Jong némi kellemetlenségre panaszkodott, így nem kockáztattunk és lehoztuk. Nem tűnik komolynak az ügy.”

“Mindig figyelned kell arra, hogyan tudsz tovább fejlődni, de az érzéseim pozitívak a csapattal kapcsolatban. Hatékonyak voltunk a kapu előtt és jól tartottuk a labdát.”

“Luis mai produkciója nagyon jó volt. Sokkal többet hozott, mint azt vártam volna azok után, hogy ennyi időt kihagyott. Elképesztően játszott abban a harminc percben, amit a pályán töltött. Nagyon fontos játékos számunkra, jó kezdet volt a mai neki és a csapatnak is.”

“Sok mérkőzés áll még előttünk, gyakorlatilag minden játékost rotálni fogunk, közülük néhányat kevésbé. Elég erősnek érzem a keretet.”

“Nehéz, bizonytalanságokkal teli időszak áll mögöttünk, ahol senki nem tudta, hogy mi fog történni. Nagyon fontos győzelem a mai.”

“Jól kell menedzselnünk a keretet. El kell érnünk, hogy mindannyian frissek és bevethetőek maradjanak az összes hátralévő mérkőzésen.”

“Braithwaite gólja nagyon fontos volt számára.”

“Ma úgy döntöttünk, hogy Vidal kezdőként fog szerepelni, kedden majd egy másik kezdőről fogunk dönteni. Nagyon versenyképes a keretünk, Vidal pedig góllal és sok munkával hálálta meg a bizalmat. Jól játszott, sokat volt játékban.”