Setién: “Különleges mérkőzés lesz számomra”

Speciális este lesz a vasárnapi Quique Setién számára, aki a nyáron hagyta ott a Betist, most pedig már a Barcelona vezetőedzőjeként látogat a Benito Villamarínba. A tréner megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját. 

“Annak ellenére, hogy remekül ismerjük a Betis játékosait, nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Különleges meccs lesz számomra.”

“Szükségünk van a szövetség hozzájárulására ahhoz, hogy igazolhassunk egy támadót. Szükségünk van valakire, vannak neveink is, de ez mint említettem, több dologtól is függ.”

“Nehéz volt az utolsó egy hónap a Betisnél, de már nem gondolok erre, csak a pozitív emlékekre. Nagyon boldog voltam összességében Sevillában, nem haragszom a klubra.”

“Araujo is utazik velünk, ahogyan több másik fiatal játékos is. Sokat segíthetnek a csapatnak.”

“Többször elmondtam már, és fogom is: csak a futballra koncentrálok, nem foglalkozom a külső negatív hangokkal. Végzem tovább a munkámat.”

“Természetesen rosszul érintett minket a kupából való kiesés, de előnyünkre kell fordítanunk a vereséget, le kell vonnunk a megfelelő következtetéseket. Holnap [ma – a szerk.] új meccset játszunk.”

“Riqui és Collado két különböző típusú játékos. Meglátjuk melyikükre lesz inkább szükség a mérkőzésen.”

“Collado több lehetőségre számíthat hiszen a támadósorban foghíjasabbak vagyunk, Ő pedig támadóbb szellemű. Riqui-nek több versenytársa van.”

“Emersont ismerjük már, meglátjuk mennyit fejlődött.”

“Mit mondhatnék Loren Morónra? Több aspektusból is remek játékos.”

“Úgy gondolom, hogy a szerencsét az a csapat érdemli összességében ki, aki többet és jobban dolgozik ellenfelénél.”