Quique Setién: “A teljesítmény dönt arról, ki lesz kezdő”

“Mindig igyekszem a játékosaimba sulykolni, hogy a lehető legjobb ellenféllel fogunk találkozni. Egy jó Granadára számítok, nem várok könnyű meccset.”

“Jó hetem volt, jobb volt, mint amire számítottam. Amikor új csapathoz mész, akkor vannak kétségeid hogyan fognak fogadni. Meglepett a hangulat, nagyon boldog vagyok.”

“Természetesen beszéltem Messivel is, ahogyan az összes többi játékossal. Ez teljesen természetesen, szeretek beszélgetni a játékosaimmal.”

“Meg kell ismernem a ‘B’ csapat játékosait. Riqui egy remek játékos, hasonlóan a többi sráchoz. Nem szeretek név alapján válogatni játékosokat, sokkal inkább az alapján választok, mit tud adni valaki a csapatnak.”

“Amióta edző vagyok, minden elvállalt munkám rejtett magában kockázatot. Dolgozunk folyamatosan és azt várjuk, hogy jól menjenek a dolgaink.”

“A Barcelona edzőjének lenni egy nem várt ajándék, igyekszem minden napot felhasználni arra, hogy fejlődjek.”

“Nincsenek kiváltságosok, mindenkinek ugyanannyi esélye van a játékra. Azt szeretném elérni, hogy mindenki harcoljon minden nap a helyéért, de tény, vannak olyan játékosok a csapatban, akik évek óta kezdők.”

“Csalódottan fogok hazamenni, ha kikapunk, illetve akkor is, ha rossz játékkal nyerünk.”

“Suárez sérülése rosszul érint minket. Luis a világ egyik legjobb csatára, próbáljuk a lehető legjobban orvosolni a hiányát.”

“Továbbra sem volt arra időm, hogy megválaszoljam mind a 700 üzenetet, amit kaptam eddig. Elnézést kérek ezért.”

“Fél évig nem dolgoztam. Nagyon hiányzott már.”