Koeman: “Igazságos eredmény a döntetlen”

A Barcelona első igazi erőfelmérőjén 1-1-es döntetlent játszott a Sevillával, hazai pályán a Camp Nou gyepén. A mérkőzést követően a katalánok trénere, Ronald Koeman elégedetten nyilatkozott, több játékosát és a Sevillát is dícsérve.

“Két remek csapat találkozott a mai mérkőzésen, mely komoly küzdelmet hozott. A végén szerintem megnyerhettük volna a meccset, de a döntetlen igazságosnak tűnik számomra.”

“Nagyon jól védekeztek, erősek voltak, sok kiváló fizikumú játékossal rendelkeznek, mi pedig eközben nem voltunk eléggé jók.”

“A passzpontosságunk nem volt megfelelő, ugyanakkor nem felejthetjük el azt, hogy egy héten belül a harmadik meccsünket játszottuk le. A csapat fáradt volt, az ellenfél pedig mint mondtam, egy kiváló fizikumú csapat volt.”

“Boldog vagyok ugyanakkor amiatt, amit az utolsó percekben láttam a csapattól.”

“Araújo remekül játszott, nagyon erős, nagy jövő előtt áll.”

“Minden játékosnak szüksége van az edző segítő kezeire, nincs ez másképpen Coutinhóval sem. Remek játékos, örülök, hogy velünk van.”

“Dembélé? A mai világban mi az, ami biztosra mondható? Bármi megtörténhet a holnapi nap folyamán. Jelenleg a Barcelona játékosa.. meglátjuk mi történik.”

“Frenkie nem játszott jó meccset, ahogyan a csapat többi tagja sem, de az ilyen megtörténik a futballban.”