Hivatalosan is bemutatkozott a Barcelona új idegenbeli szerelése

A sok kiszivárgott fotó és információ igaznak bizonyult: a Barcelona új idegenbeli meze a 2020/21-es szezonban fekete-arany színű lett. Az új mez mottója, hogy nem számít milyen színű mezben lépnek pályára idegenben a játékosok, az igazi szín mindig is a gránátvörös-kék lesz. 

Az új felszerelést egyelőre limitált számban lehet majd megvásárolni július 31. és augusztus 5. között a következő, hivatalos Barcelona-üzletekben: Camp Nou, Passeig de Gràcia, La Roca Village, Canaletes és a barcelonai reptérnél. 

A klub története során harmadszor viselnek a játékosok fekete színű mezt. Először a 2011/12-es idényben az idegenbeli, majd a 2013/14-es idényben, a harmadik számú. Ezúttal azonban nem csak fekete, hanem arany színű is lesz a mez, mely elegánssá teszi azt. A katalán zászló a megszokott módon a trikó hátulján, a nyakrésznél található, továbbá fontos kiemelni, hogy a címer arany színű lesz, akárcsak a szponzori feliratok is.

Első alkalommal választhatnak majd a szurkolók, hogy milyen főszponzori felirattal vásárolják meg az új mezt. Lehetőségük van ugyanis választani a ‘Rakuten’ és a ‘Stanley’ között, utóbbi a női csapat hivatalos főpartnere, erre ugyanakkor csak a hivatalos Barça-üzletekben van lehetőség.

Tekintsétek meg képgalériánkat: