HIVATALOS: Ünüvar és Rensch is hosszabbított az Ajax-szal!

Az Ajax két tehetséges fiatal játékosa, Naci Ünüvar és Davyne Rensch is hosszabbítottak, mindketten 2023-ig tartó szerződést írtak alá. Marc Overmars rendkívül boldog, hogy sikerült megtartaniuk a két fiatalt.

“Természetesen ez a két bejelentés nagyon fontos volt az Ajax-nak, szerintem még sok ilyen remek hír fog érkezni a közeljövőben.”

“Ez a két srác rendelkezik mindazzal, amit egy Ajax-játékosnak tudnia kell. Mindkettejükben megvan a potenciál, hogy elérjék az első csapat szintjét, a következő néhány év nagyon érdekes lesz a fejlődésük szempontjából. Nagyon jó játékosnak kell lenned, ha be akarsz kerülni az első csapatba.” – zárta nyilatkozatát az amszterdamiak sportigazgatója.

Naci szívesen látná egyre gyakrabban a nevét a nagyok között

“Csodálatos ez az érzés. A következő három évben még mindig az Ajax játékos maradhatok. Szeretnék még sok mérkőzést játszani a Jong Ajax-ban, hogy erősebbé váljak, de a célom természetesen az, hogy egyre többször szerepeljen a nevem az első csapat keretében.”

“Csupán 16 éves voltam, amikor debütáltam, a közönség pedig a nevemet skandálta, leírhatatlan ez az érzés.”

Rensch célja egyelőre a kezdőpozíció megszilárdítása az ifik között

“Felejthetetlen élmény a hosszabbításom. Most az a cél, hogy a Jong Ajax alapemberévé váljak. Az álmom az, hogy egy szurkolókkal zsúfolt stadionban debütálhassak a csapatban, ott, ahol a szurkolók mindannyian mögöttem állnak.”

“Nem találok szavakat Naci debütálásra. Nagyon jól ismerem őt. Egyszerűen csak boldog vagyok amiatt, hogy neki már sikerült a debütálás.”